USLOVI KORIŠĆENJA

Zdravo, dobro došli na https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, Virtuelnu zajednicu MDULS, zajednicu koju priređuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave iz Birčaninove 6, sa matičnim brojem 17855255. Ova stranica načinjena je i održava se uz finansijsku pomoć Evropske unije. Ugovaranje i egzekucija projekta ugovorena je sa kompanijom Ecorys Bulgaria koja se nalazi na adresi bulevar Cherni Vrah 1, šesti sprat, Sofija, Bugarska.

https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ je kreirana uz pomoć platforme za izgradnju virtuelnih zajednica CollectiVibe.

Virtuelna platforma CollectiVibe je u vlasništvu kompanije: BEYOND 42 d.o.o. Beograd, registrovane u Republici Srbiji, sa identifikacionim brojem 21479900 čije je sjedište Palmotićeva 16, 11000 Beograd, Republika Srbija.

Da biste nastavili da koristite https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, pročitajte ove Uslove i potvrdite ako ih prihvatate obeležavanjem „Slažem se sa Uslovima korišćenja“.

Svi podaci korisnika se koriste na način propisan Politikom privatnosti koju možeš pročitati OVDE.

LICENCA

Softversko rešenje za izgradnju virtuelnih zajednica CollectiVibe se krajnjim korisnicima iznajmljuje po SaaS (Software-as-a-Service) modelu sa mesečnim obnavljanjem licence. Kao vlasnik intelektutalne svojive u vidu tehnologije CollectiVibe, BEYOND 42 d.o.o. Beograd je jedini vlasnik Internet stranice https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/. Kompletan sadržaj objavljen za vreme korišćenja stranice, koji može da uključuje sadržaje objavljenje od strane administratora ili trećih lica, uključujući i njihove lične podatke, pripada Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Sadržaj nužno ne izražava stavove Evropske unije. Zabranjen je svaki neovlašćeni pokušaj kopiranja, modifikovanja, umnožavanja, stvaranja izvedenih dela, održavanja, ponovnog objavljivanja, preuzimanja, prikazivanja, prenosa ili distribucije celog ili bilo kojeg dela https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/.

BEYOND 42 d.o.o. zadržava pravo da prekine obavljanje usluga bez prethodne najave bilo kojoj osobi u slučaju kršenja Ugovora ili ovih Uslova korištenja.

UMETANJE PLATFORME U DRUGE INTERNET STRANICE

Zabranjeno je ubacivati https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ u druge internet stranice ili koristiti slične alate za bilo koji način kopiranja vizuelne prezentacije ili izgleda naše internet stranice bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije BEYOND42 d.o.o.

POVEZIVANJE

BEYOND 42 d.o.o. zadužen je za stvaranje i pružanje celokupnog virtuelnog iskustva koje uključuje stvaranje internet zajednice, hiperveza i drugog sadržaja potrebnog za uspešnu egzekuciju projekta. Svaka osoba se treba registrovati na https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ i napraviti profil. Nakon toga je moguće pristupiti platformi i pregledati sadržaj.

Svaka korisnica ili korisnik može podijeliti linkove na druge web stranice i drugi sadržaj na svoj profil. Svaki profil ima dugme za prijavu neovlašćenog ili neprimerenog sadržaja i u slučaju objavljivanja takvog sadržaja isti će biti ukinut (primer: nezakonit, štetan, preteći, uvjedljiv, uznemirujući, klevetnički, vulgaran, rasni, etnički sadržaj, govor mržnje ili na bilo koji drugi način neprikladan sadržaj ili koji krši prava bilo koje treće strane).

Svaka korisnica ili korisnik koji se registruje na https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, automatski postaje članica ili član MDULS zajednice koja operiše kao portal za studente koje interesuju karijere u državnoj upravi. Prihvatanjem Uslova korišćenja, daje se saglasnost i za primanje e-mail obaveštenja vezanih za MDULS zajednicu.

UKLANJANJE SADRŽAJA

BEYOND 42 d.o.o može ukloniti bilo koji sadržaj sa https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ ako ga neko prijavi. BEYOND 42 d.o.o će razmotriti zahteve za uklanjanje sadržaja, ali neće imati obavezu to učiniti ili odgovoriti direktno osobi koja je podnosilac prijave.

SADRŽAJ

BEYOND42 d.o.o. ne preuzima odgovornost i obavezu za sadržaj na https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/ koji objavljuju korisnice i korisnici. Celokupna produkcija sadržaja se snima, te kao takva ostaje na platformi.

OGLASI

BEYOND42 d.o.o. ne garantuje, ne odobrava i ne preuzima odgovornost za bilo koji proizvod ili uslugu koji se reklamiraju ili nude ili za bilo koje podatke prikazane putem usluge ili bilo kojeg internet mesta s hipervezama.

VIŠA SILA

BEYOND42 d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvo kašnjenje ili neizvršavanje svojih obaveza koje proizlaze iz bilo kojeg razloga van razumne kontrole BEYOND42 d.o.o. Takvi uzroci uključuju, ali nisu ograničeni na: epidemije, poplave, požare, gubitak električne energije ili drugih komunalnih usluga, štrajk radne snage...

PRIMENJIVO PRAVO I NADLEŽNOST

Svi sporovi ili potraživanja koja proizlaze iz ovih Uslova korištenja ili u vezi s njima (uključujući vanugovorne sporove ili zahteve) se uređuju i tumače u skladu sa zakonom Srbije i isključivom nadležnošću Privrednog suda u Beogradu, u Srbiji.